Nieuws

Buffs voor Lux en Yasuo in Legends of Runeterra patch 0.9.0

19 februari 2020, 09:06

De eerste patch van Legends of Runeterra is vandaag live gegaan en brengt onder meer buffs voor een aantal champions, een verbeterde UI en een hogere framerate.

Riot Games heeft met patch 0.9.0 de eerste veranderingen in de open beta van Legends of Runeterra doorgevoerd. Er worden een aantal kaarten aangepast, waaronder de champions Lux en Yasuo.

Check snel de belangrijkste onderdelen van patch 0.9.0

Lux

Zowel de level 1 als de level 2 kaarten van Lux krijgen een kleine buff. Beide kaarten gaan met +1/+1 omhoog (3/4-> 4/5 en 4/5 ->5/6). Riot doet dit omdat haar lage stats het 'te moeilijk maakten' om een deck om haar heen te bouwen. Met deze buff kan Lux langer overleven en zo haar deck op gang helpen. Daarnaast is ze door haar hogere damage zelf ook een grotere bedreiging geworden.

Yasuo

Yasuo krijgt een kleine buff om hem op patch 0.9.0 wat meer controle over het bord te geven. Riot Games nerft namelijk de kaarten Inspiring Mentor en Deny waar Yasuo een goede synergie mee heeft. Yasuo krijgt daarom in patch 0.9.0 een kleine buff om hem wat meer controle over het bord te geven. Ook hoopt Riot dat de champion daarmee makkelijker te spelen is in Expeditions.

Verbeterde UI en hogere FPS

Riot Games heeft ook een aantal onderdelen van de UI veranderd, waaronder een duidelijkere mana-curve. Zo kun je op patch 0.9.0 zien hoeveel kaarten je van iedere mana cost in je deck hebt zitten. Ook is in deze patch de mogelijkheid toegevoegd om Legends of Runeterra in 60+ FPS te spelen.

In de toekomst gaat Riot Games ook de zichtbaarheid van de in-game currency en de verschillende manieren om kaarten te craften verbeteren. 

De manacurve geeft nu aan hoeveel kaarten van iedere manakost je in je deck hebt zitten