Nieuws

Bwipo wint voor tweede jaar op rij 1v1 toernooi All-Star

21 december 2020, 13:26

Voor het tweede jaar op rij is de Vlaamse Bwipo de beste 1v1-speler van de LEC. Dat bewees hij tijdens het All-Star event afgelopen weekend. In de finale versloeg hij de Duitse NoWay met 2-0.

Tijdens het jaarlijkse All-Star event van League of Legends is het 1v1-toernooi altijd wel een hoogtepunt. Helaas voor de fans was All-Star dit jaar uiteraard zonder publiek en volledig online vanwege het coronavirus. Desalniettemin ging het event wel door en was dus ook dit jaar een 1v1-kampioen.

Die kampioen werd voor het tweede jaar op rij Bwipo. De Vlaamse toplaner van Fnatic baande zich een weg langs vier tegenstanders en versloeg onderweg onder andere teamgenoot Selfmade met 2-0. In de finale trof hij de Duitse midlaner NoWay die met dezelfde cijfers aan de kant werd gezet, waardoor Bwipo net als in 2019 de Europese kampioen 1v1 werd.

Embedded content: https://twitter.com/lolesports/status/1340729786180771840

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: