Nieuws

Call of Duty 2020 Alpha download 'The Red Door' verschijnt op Xbox Store

16 juli 2020, 10:42

In de Xbox Store is de Alpha van Call of Duty 2020 gevonden. Het spel, onder de naam The Red Door, is alleen te downloaden met een code en heeft een grootte van 81GB.

Charlie Intel meldt dat The Red Door, zoals de Alpha van Call of Dury 2020 heet, in de nacht van woensdag op donderdag in de Xbox Store verscheen. Het is het tweede platform waar deze download nu beschikbaar is, want in juni ontdekte iemand de game ook al in de PlayStation Store, waar hij COD2020 heette.

De omschrijving bij de game is nogal cryptisch en levert meer vragen dan antwoorden op: "There is more than one truth. If you go looking for answers, be ready to question everything and accept that nothing will ever be the same. The Red Door awaits, do you dare step through it?There is more than one truth. If you go looking for answers, be ready to question everything and accept that nothing will ever be the same. The Red Door awaits, do you dare step through it?"

Embedded content: https://twitter.com/charlieINTEL/status/1283704629449101312?s=20

Geen duidelijkheid

Al lange tijd gaan er geruchten over de nieuwe game in de Call of Duty-serie. Opmerkelijk genoeg is er nog niets bekendgemaakt door ontwikkelaar Activision. Vermoedelijk heeft dit te maken met de vertraging die de game op heeft gelopen door de coronacrisis. Het is voor het eerst sinds het bestaan van de gameserie dat er halverwege juli nog geen nieuwe Call of Duty-game is aangekondigd.