Nieuws

'Call of Duty: Black Ops Cold War' gameplay gelekt, meer informatie over features en gamemodes

27 juni 2020, 10:58

Call of Duty: Black Ops (Cold War) krijgt mogelijk de originele Call of Duty-minimap, een nieuwe Warzone-map én standaard 150 health in multiplayer. Dit vertelt YouTuber Xclusive Ace in zijn nieuwste video. Call of Duty: Black Ops is vermoedelijk de naam van de Call of Duty-game van 2020. De game is echter nog niet officieel aangekondigd.

Xclusive Ace onthult in zijn YouTube-video meer dan we tot nu toe wisten. Zijn bron, wiens naam niet wordt genoemd, is mogelijk betrokken bij het testen van de game, maar weet niet wat de officiële titel van Call of Duty 2020 wordt. Zijn bron heeft hem gameplay, map overviews én videobeelden laten zien. De video van Xclusive Ace is inmiddels, op verzoek van Activision, op privé gezet.

Embedded content: https://twitter.com/TheXclusiveAce/status/1276602205475344386?s=20

Wat we mogelijk wél krijgen in Call of Duty 2020

Zoals verwacht komt Call of Duty: Zombies terug. De gamemode Zombies bevindt zich immers in de games van de vermoedelijke ontwikkelaar van dit jaar: Treyarch. Daarnaast ziet multiplayer de traditionele minimap terugkeren en hebben de spelers 150 health in plaats van 100. Verder weet de bron van Xclusive Ace te melden dat de AK5 assault rifle één van de wapens zal zijn.

Tot slot krijgt Call of Duty: Warzone een nieuwe map waarin mogelijk gezwommen kan worden. Met deze informatie bevestigt de bron dat Warzone meegenomen wordt naar de nieuwe Call of Duty. De oplettende fans vragen zich hiermee terecht af: wat gaat er gebeuren met Blackout in Call of Duty 2020?

Wat we mogelijk niet krijgen in Call of Duty 2020

Er is een aantal zaken in Call of Duty: Modern Warfare waaraan we gewend zijn geraakt. Niet alle features zien we terug in Call of Duty: Black Ops. Volgens de bron van Xclusive Ace keert de Tactical Sprint niet terug en zijn er geen deuren in de multiplayer. Daarnaast is de Gunsmith-functie van Modern Warfare niet in de volgende game te vinden. Tot slot kunnen we geen gebruik maken van de Mount-optie en bevindt Dead Silence zich, evenals de Specialists kill streaks, niet in de game.

Call of Duty 2020 is nog niet officieel aangekondigd. We weten bijvoorbeeld nog niets over de releasedatum. Wel zijn er veel geruchten over de naam en setting. De game zou zich afspelen in de koude oorlog en daarom Call of Duty: Black Ops (Cold War) heten. Hopelijk komt er binnenkort meer officiële informatie over de nieuwe Call of Duty game, maar als we de leaks moeten geloven kunnen we al een sterk beeld van de nieuwe Call of Duty game samenstellen.