Nieuws

Call of Duty Black Ops Cold War Multiplayer reveal laat gameplay zien

10 september 2020, 07:55

De wereld heeft officieel kennis gemaakt met de Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer. De eerste beelden, een trailer en verschillende fragmenten van gameplay, geven ons veel nieuwe informatie over de game. We bespreken nu en in de volgende nieuwsberichten alles wat we tot nu toe weten.

Gisteren ging de Black Ops Cold War Multiplayer Reveal trailer live. In deze ruim drie minuten lange trailer zien we verschillende beelden van de nieuwe Call of Duty-game. De trailer maakt duidelijk dat de game zich in de jaren 80 afspeelt en toont vervolgens verschillende gevechten op land, zee en in de lucht. In de laatste seconden van de trailer kondigen Activision en Treyarch de terugkomst van de Zombies gamemode aan.

Black Ops Cold War Multiplayer gameplay

Hoe Call of Duty: Black Ops Cold War er écht uit ziet, zie je in de volgende gameplay-beelden. Verschillende content creators over de hele wereld kregen van Activision de mogelijkheid om de Alpha van de game te spelen en beelden op te nemen. Zo ook sniper legende FaZe Testy, bekend van zijn populaire loadout, die zijn eerste 'sniper quad feed' op beeld heeft staan.

Embedded content: https://twitter.com/CallofDuty/status/1303757081103671296?s=20

In deze mislukte poging van YouTuber eColiEspresso om een zipline te gebruiken, zien we veel nieuwe features. Binnen deze multiplayer map is het mogelijk om jezelf van boot naar boot te bewegen via het water, een kleine boot of een zipline.

Embedded content: https://twitter.com/JGODYT/status/1303899475052621825?s=20

Wat Call of Duty: Black Ops Cold War ons nog meer te bieden heeft, gaan we de komende tijd belichten. De release van Call of Duty Black Ops Cold Wars is op 13 november op de PlayStation 4, Xbox One en PC uit. Verder is de game ook te spelen op de next-gen consoles PlayStation 5 en Xbox Series X.