Nieuws

Call of Duty: Black Ops Cold War reveal op 26 augustus

20 augustus 2020, 08:01

De langverwachte Call of Duty: Black Ops Cold War reveal vindt plaats op woensdag 26 augustus. Dit wordt duidelijk uit de eerste teaser trailer van de nieuwe Call of Duty van dit jaar. Na het oplossen van verschillende easter eggs werd gisteren eindelijk de eerste teaser trailer gevonden.

Al maanden wachten de Call of Duty-fans op een reveal en de eerste officiële beelden van Call of Duty: Black Ops Cold War. Het is voor het eerst in de geschiedenis van Call of Duty dat de reveal van de volgende game pas in (eind) augustus plaatsvindt. Daarnaast is het voor het eerst dat Activision de Call of Duty-fans, in samenwerking met onder andere YouTubers, laat zoeken naar aanwijzingen voor de reveal. De Black Ops Cold War-teaser trailer is hieronder te zien.

In het bijschrijft van de teaser trailer staat: "Know your history or be doomed to repeat it. Verdansk. August 26". De teaser trailer toont verschillende beelden van de Koude Oorlog en sluit af met de naam Call of Duty: Black Ops Cold War en de datum van de reveal.