Nieuws

Call of Duty cheater hackt item uit Modern Warfare in Warzone

16 april 2021, 13:50

Ondanks de enorme banwave blijven hackers een enorm probleem in Call of Duty Warzone. Recentelijk dook er een clip op van een hacker die ondanks alles toch nog lobbies weet te breken door vals te spelen. De hacker kan iedereen ten alle tijden zien en had beschikking tot de night vision goggles, een item wat niet beschikbaar is in Warzone.

Ontwikkelaar Raven Software is erg actief als het gaat om het bannen van hackers. Eerder lieten ze al weten dat er meer dan 300.000 spelers verbannen zijn vanwege cheats of hacks. Ook voerde de ontwikkelaar hardware bans in, waardoor spelers op dezelfde pc of hardware geen nieuw account kunnen aanmaken na een ban. Toch lijkt dat de hackers niet te stoppen. Sterker nog, het gaat tegenwoordig allemaal een stapje verder.

Embedded content: https://twitter.com/Yungstaz6/status/1382050823459471361?s=20

In een clip van Yungstaz6 is te zien dat een speler iedereen op de map auto pinged, waardoor hun locatie constant doorgespeelt wordt naar de hacker. Ook beschikt de hacker over night vision goggles, een item wat niet eens in Warzone zit. Naast alles gebruikt de hacker ook nog eens een aimbot, om het er nog even in te wrijven. Volgens de hacker zelf is hij al vijf maanden bezig met dit soort praktijken.

Hoewel het hacker probleem in Warzone continue aangepakt wordt, blijkt het toch niet genoeg te zijn om bizarre situaties zoals deze te voorkomen. Raven Software heeft nog geen reactie gegeven op de clip.