Nieuws

Team Envy en OpTic Gaming vormen samen OpTic Texas

OpTic Texas Call of Duty-teamOpTic Texas Call of Duty-team

Team Envy en OpTic Gaming hebben bekend gemaakt dat de twee organisaties zich samenvoegen en een nieuw Call of Duty-team creëren. Na maanden met geruchten en leaks is het nieuwe team officieel: OpTic Texas.

Voormalig spelers van Dallas Empire , Anthony ‘Shotzzy’ Cuevas-Castro en Indervir ‘iLLeY’ Dhaliwal, bundelen hun krachten met twee oud-spelers van OpTic Chicago, Seth ‘Scump’ Abner en Brandon ‘Dashy’ Otell. De spelers worden gecoacht door Raymond ‘Rambo’ Lussier en Troy ‘Sender’ Michaels.

OpTic Texas

Vanaf september begonnen de geruchten rond de Call of Duty League en een eventuele samenwerking vanuit OpTic al te lopen. Achter de schermen werd er vanaf augustus al gewerkt aan het samenvoegen van de twee organisaties. OpTic-eigenaar Hector ‘H3CZ’ Rodriguez was al een tijd erg ontevreden over de samenwerking tussen OpTic en NRG, de organisatie waar OpTic de laatste jaren mee samenwerkte.

Hoewel de twee bedrijven zich samenvoegen behouden alle werknemers van OpTic dezelfde baan en titel, zo blijft onderandere H3CZ de eigenaar van OpTic. De nieuwe organisatie biedt een frisse start voor de twee oude organisatie. Beide teams waren erg populair onder de fans en behaalde goede prestaties in voorgaande seizoenen. Daarnaast is OpTic Texas het eerste officiële Call of Duty-team van een staat van Amerika en heeft de organisatie ambitieuze plannen om zoveel mogelijk fans in de gehele staat achter zich te scharen.

Vanguard

Het aankomende CoD-seizoen wordt gespeeld op Vanguard. De samenvoeging van de organisaties zorgt op papier voor een erg goed team, dat mee kan draaien in de top. Tijdens de eerste toernooien bleek Atlanta FaZe weer het ‘team to beat’ te zijn, maar nu de kogel door de kerk is kan OpTic Texas serieus gaan trainen en laten zien wat ze kunnen.

Naast OpTic Texas is de nieuwe organisatie ook nog eigenaar van de plek van Chicago in de CDL. Voor de start van het seizoen moet er een koper gevonden zijn die een team kan opstellen voor de Call of Duty League. Wanneer het nieuwe seizoen precies begint is nog niet bekend.

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le HaenVincent Le Haen