Nieuws

Call of Duty League Championship Weekend is aangekondigd

Call of Duty League Championship Weekend is aangekondigd

Het Call of Duty League Championship Weekend is officieel aangekondigd. Vanaf 4 tot en met 7 augustus strijden de professionals in Los Angeles om de eindoverwinning. De belangen zijn groot, want de spelers van het beste team nemen ieder 250.000 dollar mee naar huis.

Na vier enerverende majors sluiten de professionals het Call of Duty League seizoen in het Galen Center in Los Angeles af. Alleen de acht beste teams plaatsen zich voor het Championship Weekend. Dit maakt het belang van de New York Subliners Major 4, dat over een aantal weken van start gaat, extra groot.

Deelnemers Call of Duty League Championships

Komende weken gaan de professionals uitmaken welke teams deelnemen aan het Call of Duty League Championship Weekend. Voor een groot aantal teams wordt de vierde major bijzonder spannend. In onderstaande tweet is te zien hoe de vlag er voor alle teams bij hangt.

Atlanta FaZe en OpTic Texas hoeven zich geen zorgen te maken. OpTic Texas wist immers een major te winnen en staat nu op 225 CDL Points. Atlanta FaZe stond drie keer in de finale en staat nu op maar liefst 260 CDL Points. Daaronder wordt het echter spannend. Teams als Florida Mutineers, Minnesota RØKKR en Los Angeles Thieves zullen hun uiterste best moeten doen om hun plek te veroveren.

Verder kunnen ook de challengers laten zien wat ze waard zijn in Los Angeles. De teams spelen voor een hoofdprijs van 250.000 dollar in twee dagen durende knock-out rondes. De Boston Breach Challengers Open is voor deze spelers de laatste kans om zich van een ticket naar het Galen Center te verzekeren.

Zelf ervaren hoe het is om als professional te spelen? Dat kan met Call of Duty Ranked Play. In Ranked Play speel je met de officiële regels van de Call of Duty League. Het is mogelijk om in ranks de klimmen en tegen de beste spelers te strijden.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.