Nieuws

Call of Duty League start 24 mei met eerste Warzone toernooi

21 mei 2020, 11:43

De Call of Duty League organiseert dit weekend haar eerste Warzone toernooi. Dit laat de organisatie via Twitter weten. Alle 12 teams uit de Call of Duty League springen zondag 24 mei uit het vliegtuig. Ze strijden in één private lobby om de winst én 10.000 dollar.

Call of Duty: Warzone is op dit moment erg populair. Niet alleen de casual Call of Duty-spelers, maar ook de professionals van de Call of Duty League spelen Warzone. Voor de organisatoren van de Call of Duty League genoeg reden om starten met een Warzone toernooi, dat uiteindelijk onderdeel moet worden van de huidige professionele competitie.

Embedded content: https://twitter.com/CODLeague/status/1262775482161827841?s=20

Volgens Johanna Faries, commissaris van Call of Duty League, vormt het Warzone toernooi van dit weekend een mogelijkheid om te experimenten met Warzone. Dit laat ze weten in een interview met The Washington Post. De mensen achter Call of Duty League willen inzichtelijk hebben hoe Warzone onderdeel uit kan maken van de League.

Het exacte tijdstip van dit Warzone toernooi is nog niet duidelijk. Het toernooi wordt in ieder geval voorafgaand aan de grote finale van het weekend gespeeld.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: