Nieuws

Call of Duty Mobile Season 4 is van start gegaan

27 mei 2021, 17:32

Seizoen 4 van Call of Duty Mobile is van start gegaan. Het nieuwe seizoen zit bomvol content, van nieuwe wapens tot nieuwe maps en natuurlijk een gloednieuwe Battle Pass. Het nieuwe seizoen heeft een Wilde Westen-thema genaamd Spurned & Burned.

Naast dat er een hoop nieuwe content toegevoegd is in de Season 4 update, is bijna elk wapen in het spel aangepast. De wapens zijn sterker geworden of zwakker gemaakt om zo dingen in balans te brengen. Een compleet nieuwe meta kan worden verwacht in de dagen na de update. Naast de aangepaste wapens is er ook een hoop nieuwe content. Er zijn nieuwe epic characters, epic wapens, wapen charms, emotes en natuurlijk een compleet nieuwe Battle Pass.

Call of duty

Dome map keert terug

Zoals verwacht kwam er ook een nieuwe map met de update. Fans van het oude Call of Duty Modern Warfare 3 worden getrakteerd met de map Dome. Naast een nieuwe map komen er ook nieuwe gamemodus naar het spel. Eén van deze gamemodus is Capture the Gold, deze modus lijkt erg op Capture the Flag. Capture the Gold is niet de enige nieuwe gamemodus, er komt ook een één tegen één modus.

Als klap op de vuurpijl krijgt Call of Duty een modus genaamd Clan Wars. Hierin strijden teams in een zesdaags toernooi tegen andere clans. De teams spelen verschillende gamemodi en maps tegen elkaar. Je speelt niet voor niets, want er zijn ook exclusieve rewards te verkrijgen

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen