Nieuws

Alles over de Modern Warfare 2 bèta

Alles over de Modern Warfare 2 bèta

De Call of Duty: Modern Warfare 2 bèta maakt het mogelijk om de nieuwste iteratie te testen. Door de feedback van de spelers kunnen de ontwikkelaars belangrijke aanpasingen doorvoeren. Dit alles om de lancering van Call of Duty: Modern Warfare 2 zo goed mogelijk te laten verlopen.

Echte Call of Duty fans willen natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met Modern Warfare 2. De eerste mogelijkheid daarvoor lijkt de bèta te zijn. Wij vertellen je wanneer deze start en hoe je hieraan deel kan nemen.

Wanneer start de Modern Warfare 2 bèta?

De Call of Duty: Modern Warfare 2 bèta lijkt op 15 augustus van start te gaan. Dit valt op te maken uit een officiële listing voor de PlayStation 5-versie op Amazon. Deze datum is nog niet officiëel naar buiten gebracht, maar met een release datum van 28 oktober zou deze datum best eens kunnen kloppen.

De bèta start niet voor iedereen op hetzelfde moment. Ook dit jaar krijgen de bezitters van een PlayStation 4 en PlayStation 5 voorrang. Hoewel hier nog geen officiële informatie over gegeven is, kan de bèta waarschijnlijk in drie fases opgedeeld worden:

  • Fase 1: PlayStation spelers met pre-order
  • Fase 2: Xbox/PC-spelers met pre-order
  • Fase 3: Alle spelers met of zonder pre-order

Hoe speel ik de Modern Warfare 2 bèta?

Om toegang te krijgen tot de Modern Warfare 2 bèta moet je een pre-order plaatsen. Wie een pre-order plaatst voor een fysieke game krijgt daarbij een code geleverd (bij een kassabon bijvoorbeeld). Deze moet ingewisseld worden om toegang tot de bèta te krijgen. Het gaat om eer 13-cijferige code.

Plaats jij een pre-order voor een digitale versie? Dan hoef je geen code in te wisselen. Je wordt immers direct geregistreerd met het account waarmee je het spel aangeschaft hebt.

Game modi in de Modern Warfare 2 bèta

Het is op dit moment nog niet duidelijk welke game modi in de Modern Warfare 2 bèta beschikbaar zijn. Toch kunnen we, als we naar het verleden kijken, een aardig beeld vormen. In 2019 werden in Modern Warfare de game modi Team Deathmatch, Domination, Headquarters en Gunfight (2v2) beschikbaar gesteld.

Of in aanloop naar de Modern Warfare 2 bèta een alpha voor het grote publiek beschikbaar zal zijn, is op dit moment nog niet duidelijk. Dat was in 2019 wel het geval. Toen maakten de fans kennis met de game modus Gunfight.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.