Nieuws

Call of Duty Season 5 pre-load verschijnt op PS4

3 augustus 2020, 11:20

Sommige Playstation 4-spelers kunnen sinds de nacht van 2 op 3 augustus een pre-load versie van Call of Duty Season 5 downloaden. Op Twitter geeft een groot aantal Playstation 4-spelers aan versie 1.24 van Call of Duty: Modern Warfare te kunnen downloaden.

Deze pre-load van Season 5 is dus niet voor iedereen beschikbaar. De echte download en/of patch update van Call of Duty Season 5 is woensdag 5 augustus om 8:00 Nederlandse tijd beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Embedded content: https://twitter.com/ModernWarzone/status/1290168001547759618?s=20

Het pre-loaden van Call of Duty-downloads is nieuw voor de PlayStation 4-spelers. Het is immers voor het eerst dat deze mogelijkheid wordt geboden. Het is dan ook nog niet duidelijk wat de reden achter het vrijgeven van deze pre-load is. Daarnaast is het niet duidelijk waarom niet iedere PlayStation 4-speler de mogelijkheid heeft om deze pre-load te downloaden.

Wederom grote Call of Duty-update

Ook de download/update van Season 5 is weer een flinke. Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone kenden dit jaar een aantal grote downloads. Infinity Ward zegt dat de Season 5-update de grootte van de game, na het installeren, verkleint. Dit laat een developer van de ontwikkelaar via Twitter weten.

Call of Duty Season 5 belooft ons veel goeds. Er gaan vele geruchten over de mogelijke aanpassingen aan, met name, Call of Duty: Warzone. Zo lijkt het Warzone Stadium eindelijk geopend te worden. Daarnaast horen we vermoedelijk meer over Call of Duty: Black Ops Cold War.