Nieuws

Zo speel je gratis Call of Duty: Vanguard Multiplayer

Zo speel je gratis Call of Duty: Vanguard Multiplayer

Uitgever Activision en ontwikkelaar Sledgehammer Games hebben een gratis periode aangekondigd voor Call of Duty: Vanguard's Multiplayer. Deze proefperiode is bedoeld om nieuwe spelers kennis te laten maken met alle maps en modussen in de nieuwste titel van de Call of Duty-reeks.

Vanaf donderdag 18 november om 19:00 kun je gratis aan de slag met de Multiplayer van Vanguard. Op maandag 22 november eindigt de proefperiode weer. Wij leggen in het kort uit hoe je gebruik kunt maken van deze kans om Vanguard's Multiplayer gratis uit te proberen en kennis te maken met de verschillende Vanguard Multiplayer maps.

Embedded content: https://twitter.com/WarzoneIntel/status/1460761649875410946?s=20

Het is niet ongebruikelijk dat Activision gratis proefperiodes beschikbaar maakt in Call of Duty-games: zo kon je eerder dit jaar nog een week lang Black Ops Cold War Zombies gratis spelen. Uiteraard is Warzone, de battle royale-modus van Call of Duty, altijd gratis te spelen: wel krijgen spelers die Vanguard hebben gekocht één dag eerder toegang tot de nieuwe Warzone-map Caldera. Verder kun je er natuurlijk voor kiezen om de Call of Duty Battle Pass te halen, waarmee je meer content vrijspeelt in zowel Vanguard als Warzone.

Zo krijg je gratis Vanguard Multiplayer

Call of Duty: Vanguard multiplayer
Het is gelukkig niet heel erg ingewikkeld om Call of Duty: Vanguard te installeren en je gratis proefperiode te activeren. Om toegang te krijgen tot deze gratis versie van Vanguard Multiplayer, moet je de volgende stappen ondernemen:

  1. Ga naar de store van je console: Xbox | PlayStation
    (let op: PC-gebruikers krijgen een PLAY FREE-optie te zien in Battle.net bij de pagina van Vanguard)
  2. Zoek met de termen “Vanguard Free Access”
  3. Als het goed is verschijnt Call of Duty: Vanguard met een free trial-optie
  4. Download deze proefperiode van Vanguard en start de game op!

Voordat je ten strijde gaat, hebben wij nog een aantal Call of Duty: Vanguard Tips voor je, zodat je goed voorbereid begint aan je gratis periode in Vanguard Multiplayer.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate