Nieuws

Alle uitgelekte Season 1 content van Call of Duty: Vanguard

Alle uitgelekte Season 1 content van Call of Duty: Vanguard

Het eerste seizoen van Call of Duty: Vanguard staat voor de deur, en een deel van de content in Season 1 is al reeds uitgelekt. Niet alleen de grootte van de update, maar ook de inhoud is naar verluidt in handen gekomen van een aantal Call of Duty-leakers. PlayStation Game Size deelde op een tweede Twitter-account een afbeelding, die vermoedelijk de header wordt van Vanguard Season 1: hierop zijn drie vermoedelijke Operators te zien, evenals drie wapens en een mogelijk nieuwe map.

Embedded content: https://twitter.com/PlaystationSize/status/1462181317043494912?s=20

Call of Duty: Vanguard is het nieuwste deel in de langlopende shooterreeks van Activision. Afgelopen weekend konden spelers gratis de multiplayer van Vanguard uitproberen. Enkele van de Call of Duty: Vanguard Multiplayer Maps waren beschikbaar om op te spelen.

Vanguard Season 1 content

Net als vorige Call of Duty-titels Vanguard werkt met seizoenen, waarin telkens nieuwe content naar de game komt. Deze content kun je vrijspelen door de Call of Duty Vanguard Battle Pass aan te schaffen. De Season 1 update lijkt iets groter te zijn dan 40 gigabyte en staat gepland voor 8 december 2021 op PC en Xbox.

Het eerste wat opvalt aan de gelekte afbeelding, is dat er drie mogelijk Operators worden weergegeven. Volgens geruchten heten de Operators Anna, Lewis en Francis. Of je deze Operators straks krijgt via de Battle Pass of de Store, is nog niet duidelijk. Mogelijk kun je ze ook via progression vrijspelen, maar die kans is niet heel groot.

Ook zijn er drie wapens te zien op de afbeelding, die nog niet eerder gezien zijn. Zo lijkt de Grease Gun uit Call of Duty: WW2 terug te keren en komt er een mogelijke sniper-versie van de Lee Enfield in het spel. Ook zien we in de afbeelding een SMG die lijkt op een Thompson.

Grease Gun menu icon WWII

De achtergrond laat een tropisch eiland in de Stille Oceaan zien. Of dit een verwijzing is naar een nieuwe map in Vanguard of de Caldera-map in Warzone, is niet helemaal duidelijk. Het is wel waarschijnlijk dat er een map komt met dit thema, aangezien het één van de fronten uit de Tweede Wereldoorlog is die de hoofdrol spelen in Vanguard.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate