Nieuws

Sledgehammer deelt verbeterpunten na beta Call of Duty Vanguard

Sledgehammer deelt verbeterpunten na beta Call of Duty Vanguard

De Call of Duty: Vanguard beta is ten einde gelopen. Sledgehammer heeft op hun website laten weten wat de game ontwikkelaar van plan is om aan te pakken voor de game uitgebracht wordt op 5 november.

In een korte blog op de site laat het bedrijf op een ludieke manier weten welke problemen onder handen genomen gaan worden.

  • Het effect van de zon wordt zwakker gemaakt
  • Dognados verwijderen
  • Spawnsysteem aanpassen
  • Open mic lobbies in Search & Destroy weghalen
    De shortlist die Sledgehammer deelt zijn problemen waar de spelers tijdens de beta vaak tegen aan liepen. Zo was de zon op sommige mappen zo fel dat spelers niks meer konden zien en waren er geen instellingen om het aan te passen. Ook was er een bug met de Attack Dog killstreak waarbij het model van de honden glitched en in een soort tornado vorm veranderde.

Grotere aanpassingen

Naast de lijst geeft Sledgehammer ook aan wat grotere aanpassingen te willen maken. Spelers klaagden tijdens de beta voortdurend over het spawnsysteem, audio en zichtbaarheid. Het kwam vaak voor dat mensen in de buurt van tegenstanders spawnden en direct doodgeschoten werden. Ook werd de audio van Vanguard veel besproken, er speelde veel ontevredenheid doordat geluiden erg onduidelijk waren. Er was bijna geen onderscheid te maken tussen schoten van een shotgun of een tegenstander die rondliep. Als laatste geeft Sledgehammer aan dat ze gaan kijken naar de zichtbaarheid in de game en weapon balancing. Wat precies de ideeën daarvoor zijn laat het bedrijf later weten.

Call of Duty: Vanguard

De beta van het nieuwe onderdeel van de Call of Duty-franchise zit er op. Fans moeten nu wachten tot de release van de game op 5 november. Het volledige spel heeft beschikking over twintig multiplayer mappen, negentien killstreaks en bijna veertig wapens. Meer details over content die niet in de beta zat wordt bekendgemaakt naarmate de release dichterbij komt.

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le HaenVincent Le Haen