Nieuws

Call of Duty-leaker deelt vermoedelijke perks van Vanguard

Call of Duty-leaker deelt vermoedelijke perks van Vanguard

De bekende Call of Duty-leaker TheMW2Ghost heeft via Twitter alle vermoedelijke perks van Call of Duty: Vanguard gedeeld. Waar de leaker zijn informatie vandaan haalt is niet bekend, maar tot nu toe is zijn informatie altijd correct gebleken.

Na de Vanguard multiplayer beta in september is de community druk bezig om meer informatie rond Vanguard te verkrijgen. TheMW2Ghost is hierin succesvol en deelt de hele lijst met perks die in het spel gaan verschijnen. Hoewel de informatie vaak klopt is het mogelijk dat Sledgehammer Games de game nog aanpast voor de release op 5 november.

Perks

De leaker liet naast de namen van de perks ook weten wat de perk doet, daarnaast werd er vermeld dat het mogelijk was dat sommige perks later in het spel geïntroduceerd worden. Hoewel de naam en functie van de perks bekend zijn, is er niet bij vermeld in welk ‘perk slot’ de perks horen.

Brawler: wanneer je een melee wapen vasthoudt wordt de movement speed en range verhoogd, wanneer iemand gedood wordt d.m.v. een melee wapen begint health regeneration meteen.

Clandestine: vermoorde tegenstanders laten ‘intel packs’ vallen die laten zien waar tegenstanders zitten.

Cold Blooded: AI-gestuurde killstreaks richten niet op je, speler gestuurde killstreaks highlighten je niet en je activeert high alert niet.

Dauntless: immuun tegen suppressie effecten, maar een lagere overall movement speed.

Piercing Vision: tegenstanders onder suppressie worden voor korte duur gehighlight door muren en andere obstakels.

Lightweight: verhoogde movement speed en vergrote movement penalty van suppressie effecten.

Serpentine: sprinten verlaagd inkomende schade van tegenstanders

Reaper: Het doden van tegenstanders d.m.v. killstreaks tellen voor andere killstreaks, Care Packages hebben grotere kans op een betere killstreak, persoonlijke radars en UAV’s duren vijftig procent langer en speler bestuurbare killstreaks hebben vijftig procent meer levens.

Operator: draag twee primary wapens, sneller veranderen van wapens en de mogelijkheid om te herladen tijdens het rennen.

TheMW2Ghost geeft bij de laatste twee perks aan dat deze misschien al verander,vervangen of weggehaald zijn.

Nu de perks zo goed als bekend zijn kunnen spelers met de beste wapens van Call of Duty: Vanguard nu al nadenken over hun class setups.

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le HaenVincent Le Haen