Nieuws

Call of Duty Warzone Duo's bevestigd

4 mei 2020, 07:43

Call of Duty Warzone wordt in de nabije toekomst aangevuld met de playlist Duo’s. Dit bevestigt Amos Hodge, Creative Director bij Raven Software, in een interview met GamerGen. In dit interview bespreekt Amos Hodge samen met Taylor Kurosaki van Infinity Ward de huidige situatie rondom Warzone.

De Narrative Director van Infinity Ward en de Creative Director van Raven Software gaan in op de situatie rondom de Duo’s playlist. Op dit moment is de vraag naar een Duo’s playlist binnen Warzone groot. Er zijn immers al verschillende aanwijzingen voor de komst van Duo’s geweest.

Wanneer kunnen we Warzone Duo's verwachten?

Op dit moment wordt er hard gewerkt om de Duo’s playlist te realiseren. Binnen de Plunder playlist hebben we Duo’s natuurlijk al zien verschijnen. Echter, om Duo’s voor de reguliere Battle Royale playlist klaar te maken, wordt nu aan bugs die zich in de playlist bevinden gewerkt.

Over een eventuele realeasedatum van Duo’s in Warzone zegt Hodge het volgende: "There’s just no exact time I can give you for now, but Duos is coming. You’ve already seen it in Plunder, but there’s just a few things we gotta figure out, find the right timing and everything else."

Tot slot benadrukt Kurosaki dat er goed geluisterd wordt naar de spelers. Desondanks is het lastig om iedereen tevreden te stellen. De spelers hebben verschillende voorkeuren voor playlists en het is niet mogelijk om alle playlists beschikbaar te stellen. Voor nu is het afwachten wanneer we in Duo’s om de winst kunnen strijden binnen Call of Duty Warzone.