Nieuws

Call of Duty: Warzone en Modern Warfare patch 1.21 brengt veel nieuws

19 mei 2020, 09:55

Patch 1.21 voor Call of Duty: Warzone en Modern Warfare is nu live. De patch brengt veel nieuws met zich mee. Zo doet de Armor Box binnen Call of Duty: Warzone zijn intrede en kunnen de spelers nieuwe wapens binnen de Gulag verwachten. Daarnaast is er natuurlijk nog meer verfrissende content, we gaan de belangrijkste met je bespreken.

Ook deze update is weer van flink formaat. Patch 1.21 is 20.2GB voor de PlayStation 4, 31GB voor de Xbox One en 26.1GB voor de PC. PC-spelers die ook in het bezit zijn van Modern Warfare kunnen een grotere update tegemoet zien.

Warzone's nieuwe Armor Box

Call of Duty: Warzone heeft een gloednieuw item gekregen: de Armor Box. Met deze Armor Box kun jij jezelf en je teammaten voorzien van verse Armor Plates. Hoe? Het werkt precies hetzelfde als een Munitions Box. De Armor box wordt op de grond neergelegd en vervolgens krijg je weer een volledig aantal Armor Plates.

De Armor Box kun je vinden als ground loot of uit een Supply Box. Ook kunnen de spelers een Armor Box kopen bij de Buy Stations. Hier kosten ze maar liefst 6000 dollar.

Nieuwe wapens in de Gulag, Most Wanted en Classic BR

Wie het zat is om in de Warzone Gulag met pistols en shotguns te moeten vechten, heeft geluk: het arsenaal in de Gulag is nu voorzien van assault rifles en SMG's. De Gulag kiest op dit moment uit de volgende wapens: Kilo 141, AK-47, SCAR, M4, Ram-7, M13, P90, AUG, MP5 en de Striker 45.

warzone-gulag

Bron: Activision

De volgende grote verandering is de terugkomst van het Most Wanted contract. Dit contract was voor korte tijd onderdeel van Call of Duty: Warzone. Echter, het werd verwijderd en is nu in aangepaste vorm terug. Het Most Wanted contract duurt nu slechts drie in plaats van zes minuten. Naast dit contract blijven de andere contracten gewoon bestaan.

Classic Battle Royale is de nieuwe gamemode binnen Call of Duty: Warzone. In deze gamemode zijn er geen contracten, Buy Stations en is er geen Gulag. Wanneer de gamemode precies komt, is niet helemaal duidelijk. De gamemode is gedurende een korte periode te spelen.

Hardhat en Aisle 9 verfrissen Modern Warfare

Met de komst van Hardhat is er een echte klassieker teruggekeerd. Deze map komt oorspronkelijk uit Modern Warfare 3. Hardhat is een kleine tot middelgrote map en dus ideaal voor de liefhebbers van een SMG of een assault rifle. Deze klassieker is vrijwel niet aangepast. Met de komst van patch 1.21 heeft Hardhat een eigen 24/7 playlist gekregen.

De volgende nieuwe map is Aisle 9, een Gunfight map. Aisle 9 maakt onderdeel uit van de normale Gunfight maps. Echter, ook Aisle 9 heeft een eigen playlist gekregen. In deze playlist speel je 3v3 Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination en Grind op de nieuwe map.

Naast al deze nieuwe content zijn er natuurlijk kleinere aanpassingen doorgevoerd. Deze vind je in de patch notes van Infinity Ward.