Nieuws

Call of Duty Warzone en Modern Warfare Season 6 nu live

29 september 2020, 14:46

Call of Duty Modern Warfare en Call of Duty Warzone Season 6 is vandaag live gegaan. Zoals altijd gaat een nieuw seizoen weer gepaard met heel veel nieuwe content. Een van de grootste veranderingen is het Warzone Subway System.

Spelers konden gisteren al op de PlayStation 4 het nieuwe seizoen preloaden zodat ze vandaag direct aan de slag konden. Andere platformen moesten wachten tot vandaag om de patch van ongeveer 20GB te downloaden. Dit is significant kleiner dan de vorige seizoenen. PC en Xbox-spelers moesten wat langer wachten. De patch voor de PC is bovendien opmerkelijk groter, namelijk 57GB (voor Modern Warfare-spelers) en 25GB (voor Warfare-spelers).

Embedded content: https://twitter.com/InfinityWard/status/1310778609162833921?s=20

Warzone Subway System

Een van de grootste veranderingen is het Warzone Subway System. Dit vervoersysteem is per direct toegevoegd aan Verdansk en gaat een belangrijke rol spelen. De zeven nieuw geplaatste metrostations zijn uiteraard ook mooie plekken om te looten. Je kunt daar items, Supply Boxes en Contracts vinden. Ook hebben de stations een 'escape ladder' om snel naar boven te klimmen.

Season 6 trailer

Enkele dagen geleden kwam de trailer van Season 6 al online. Daar waren ook twee nieuwe operators te zien, namelijk Farah en Nikolai. De tweede is vrij te spelen door level 100 van de Battle Pass te bereiken.

Warzone loadouts

Zoals elk seizoen zijn loadouts in Call of Duty Warzone weer enorm belangrijk. In de loop van het seizoen zullen wij weer de beste loadouts voor je op een rij te zetten, maar als je alvast een basis wilt hebben kun je een kijkje nemen bij de beste Warzone loadouts voor iedere speelstijl.