Nieuws

Call of Duty Warzone event Haunting of Verdansk start vandaag

20 oktober 2020, 13:12

Het is Halloween-seizoen en ook Call of Duty krijgt, zoals veel andere games, ook een speciaal event. The Haunting of Verdansk heeft zowel impact op Call of Duty Warzone en Call of Duty Modern Warfare en brengt flink wat nieuwe content.

Activision toont in een trailer wat we kunnen verwachten van het event. Zo komen er twee thematische bundels van de films Texas Chainsaw Massacre en SAW. In die bundels zien we onder andere Operators met de looks van Leatherface en Billy the Puppet met heel veel mogelijkheden om zaken aan te passen. Ook komt er een bundle met Dr. Karlov, de urban legend van Verdansk.

Ook komt er een versie van battle royale in Verdansk die zich 's nachts afspeelt, inclusief Zombie Royale. Supply drops tijdens dit event hebben een 'Trick or Treat' thema en kunnen speciale inhoud hebben.

Modern Warfare multiplayer

In Modern Warfare multiplayer krijgen spelers met een 3 kill streak (of hoger) een jack-o'-lantern als hoofd, zijn er vogelverschrikkers bij Domination waar normaal vlaggen staan en zie je schedels in plaats van dog tags.

The Haunting of Verdansk begint vandaag en duurt tot 3 november.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: