Nieuws

Call of Duty Warzone gameplay trailer toont nieuwe wapens, maps en Outbreak

20 februari 2021, 13:02

Een nieuwe gameplay trailer voor Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone Season Two is donderdagavond uitgebracht, en laat de nieuwe content van het seizoen zien. Het season bevat vier nieuwe operators, zes nieuwe wapens, nieuwe multiplayer maps en een nieuwe Zombies campaign genaamd Outbreak. Warzone Season Two komt op 25 februari uit.

De hype rondom het nieuwe seizoen van Warzone wordt steeds groter. Stukje voor stukje wordt het nieuwe seizoen bekend gemaakt. Eerder werd er al een mysterieuze donderstorm toegevoegd aan de game. Na de cinematic trailer van eerder deze week is er nu ook een gameplay trailer uitgebracht.

Embedded content: https://youtu.be/zlnvEKOzDZM

De nieuwe wapens en operators waren al in de roadmap bekend gemaakt. Spelers kunnen onder andere gebruik maken van een kruisboog en een minigun tijdens dit seizoen. Daarnaast worden er verschillende multiplayer maps zoals Apocalypse, Golova en Mansion toegevoegd.

Zombie campaign Outbreak

Ten slotte is er nog Outbreak, de nieuwe Zombies campaign. Deze campaign is het volgende hoofdstuk van het Dark Aether verhaal. Spelers gaan in Rusland in diepe laberatoria op zoek naar een speciaal specimen om een dodelijk experiment te voltooien, waarmee men de Dark Aether kan onderzoeken. In de gameplay trailer is te zien dat de map bizarre elementen heeft, waaronder een draak die zombies kan verslinden of een zombie in een enorme Mechsuit met een vlammenwerper.

Call of Duty: Black Ops Cold War Season 2 en Warzone Season 2 zijn vanaf 25 februari te spelen.

Deel: