Nieuws

Call of Duty: Warzone krijgt mogelijk nieuwe voertuigen

9 april 2021, 14:00

Binnenkort worden er mogelijk nieuwe voertuigen aan Call of Duty: Warzone toegevoegd. Warzone-leaker ZestyCODLeaks is in de game-bestanden gedoken en vond daar mogelijke aanwijzingen voor de komst van nieuwe voertuigen. Onderdeel van deze voertuigen zijn onder andere een politieauto, vrachtwagen en bus.

Voertuigen spelen een belangrijke rol binnen Call of Duty: Warzone. Naast een goede Warzone loadout is het handig om de beschikking te hebben over een voertuig waarmee je jezelf en je team snel kan verplaatsen. Toch zijn er sinds de start van Warzone in maart 2020 eigenlijk geen nieuwe voertuigen bijgekomen. Dit maakt het logisch dat Activision aanstuurt op de komst van nieuwe vier- en tweewielers.

Embedded content: https://twitter.com/ZestyCODLeaks/status/1380349841444724738

Acht nieuwe voertuigen in Warzone

In de tweet van ZestyCODLeaks zijn de aanwijzingen te zien. De 'Big Bird, Police Car, Box Truck, Medical Transport, Pickup Truck, Van en Personel Transport' zouden aan Warzone toegevoegd kunnen worden. Hoe die er precies uit gaan zien is nog niet duidelijk.

Echter, er wordt wel gespeculeerd dat Warzone in de nabije toekomst een jaren 80-stijl make-over krijgt. Vergelijkbaar met Call of Duty: Black Ops Cold War. Het zou logisch zijn dat deze voertuigen die stijl ook aanhouden.