Nieuws

Call of Duty: Warzone Season 4 brengt nieuwe Gulag en vallende satellieten

11 juni 2021, 08:10

Het nieuwe seizoen van Call of Duty: Warzone belooft flinke chaos te brengen naar de Battle Royale game. In een nieuwe trailer die gisteren werd getoond tijdens Summer Game Fest is te zien dat een mysterieus personage controle over Verdansk pakt. Het nieuwe seizoen gaat 17 juni van start en bevat ook een paar nieuwe wapens, een nieuwe Gulag en een aantal nieuwe multiplayer maps voor Call of Duty: Black Ops Cold War.

CaIl of Duty: Warzone Season 4 werd gisteren officieel aangekondigd tijdens Summer Game Fest. Het nieuwe Warzone seizoen “Breaks Orbit”, wat verwijst naar de nieuwe ravage die aangericht is op de map. In de nieuwe trailer is te zien dat een personage met een rood masker iemand ertoe dwingt om satellieten uit de lucht te halen. In de Warzone map zijn dan ook diverse neergestorte satellieten te vinden. In de trailer is ook te zien dat een aantal plekken van de map nu meer op een woestijn lijken, en dat het nog maar de vraag is wat van de map nog overeind blijft.

codwarzoneseason4ruimtebrokken

De Gulag is volgens de trailer een van deze plekken, en naast een stronghold heeft de Gulag ook een nieuwe look en layout. De nieuwe Gulag is gebaseerd op Hijacked, de klassieke Call of Duty: Black Ops II map op een cruiseschip. Net zoals bij de vorige versies van de Gulag nemen spelers het tegen elkaar op op een klein stukje van de map.

codwarzoneseason4gulaghijack

De echte versie van Hijacked is ook terug te vinden in de Black Ops Cold War Multiplayer. Samen met Amsterdam en Collateral zijn dit de nieuwe maps van dit seizoen. Tijdens de vertoning van Amsterdam, wat zich afspeelt op de daken van de Nederlandse hoofdstad, is ook een kleine glimps op te vangen van een nieuw wapen namelijk de Nail Gun.

codwarzoneseason4nailgun

Zombies krijgt ook wat nieuwe content. In de trailer is te zien dat de Zombies “uncaged” zijn. Dit refereert naar de nieuwe map, die zich waarschijnlijk in een dierentuin afspeelt. Net zoals eerdere Zombies maps zijn de ontwikkelaars niet schuw om hier en daar wat fantasie toe te voegen, zoals drakenkoppen en een gigantische zombie. Ook is er aan het einde van de trailer nog een stuk te zien waar een brandende metro wat zombies overrijdt, maar hoe dit terug gaat komen in het nieuwe seizoen is nog niet duidelijk.

codwarzoneseason4zombiesuncaged

Het nieuwe seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War en Warzone gaat op 17 juni van start.

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen