Nieuws

Call of Duty: Warzone Stadium mogelijk in Season 5 geopend

30 juli 2020, 14:33

Het Call of Duty: Warzone Stadium gaat waarschijnlijk geopend of gewijzigd worden. Al enige tijd zijn er geruchten dat er iets met het stadion van Verdansk gaat gebeuren. In een nieuwe Tweet van het Call of Duty-account wordt gehint naar een opening van het stadion.

In deze tweet wordt de volgende vraag gesteld "If the Stadium had a name, what would it be"? De Tweet wordt vervolgd met "Our doors are open to ideas". Het zijn natuurlijk deze laatste woorden die opvallen. De community gaat ervan uit dat het stadion bij aanvang van Season 5, waarschijnlijk 5 augustus, geopend wordt.

Embedded content: https://twitter.com/CallofDuty/status/1288520194386620416?s=20

Het stadion in Warzone is tot op heden altijd gesloten geweest. Spelers kunnen landen op het stadion, met een helikopter op het stadion vliegen of zich rondom het stadion begeven. Het is echter altijd een vraag geweest wat er zich binnen het stadion bevindt. Van buitenaf lijkt het stadion sprekend op de Donbass Arena, stadium van voetbalclub Shakthar Donetsk. Wellicht kunnen we in Season 5 een vergelijkbare ruimte betreden.

Call of Duty Season 5 belooft een belangrijk seizoen te worden. Infinity Ward heeft immers al verschillende Season 5 teasers uitgebracht, waaronder de video's die naar verschillende Twitch-streamers zijn gestuurd. Naast het veranderende stadion en de mogelijke komst van treinen binnen Call of Duty Warzone, krijgt de community waarschijnlijk meer duidelijkheid over Call of Duty: Black Ops Cold War, de nieuwe Call of Duty van 2020.