Nieuws

Caps en Jankos namens LEC naar League of Legends All-Star 2019

24 november 2019, 16:52

De stembussen voor All-Star 2019 zijn gesloten en daarmee zijn de twee spelers die per regio zijn verkozen ook bekend. Het mag geen verrassing zijn dat beide spelers die de LEC vertegenwoordigen ook in de Worlds 2019 finale stonden.

We deden al eerder verslag van de tussenstand van de stemronde en ook toen stonden Caps en Jankos fier bovenaan. Met ruim 24% van de stemmen is de jonge midlaner veruit de favoriet van de LEC. Voor Jankos werd het nog spannend, want met 13,4% bleef hij teamgenoot Perkz (12,7%) maar net voor. Rekkles en Nemesis van Fnatic maken de top-5 af.

China en Korea

In China zijn TheShy van Invictus Gaming en Doinb van FunPlus Phoenix de uitverkorenen om in Las Vegas te spelen. Faker is met 28,7% de onbetwiste nummer 1 van Korea en wordt vergezeld door oud-SKT jungler Clid, die inmiddels naar Gen.G is vertrokken.

Oude bekenden

Uit de stemronde van de LCS zijn twee veteranen boven komen drijven, namelijk Doublelift en Bjergsen. De twee symbolen van Noord-Amerika trekken eveneens naar Las Vegas om daar te strijden met én tegen de andere regio's in verschillende speltypen.

De complete lijst van verkozen spelers per regio:

LEC: Caps & Jankos
LCS: Doublelift & Bjergsen
LPL: TheShy & Doinb
LCK: Faker & Clid
CBLOL: Brtt & Goku
LLA: Buggax & Seiya
LJL: Evi & Ceros
OPL: K1ng & Pabu
TCL: Bolulu & Closer
LCL: Nomanz & Ahahacik

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: