Nieuws

Zo claim je jouw Duality player card in Valorant

31 mei 2021, 16:46

Riot Games toonde tijdens de finale van de Valorant Champions Tour een cinematic waarin het verhaal achter de first-person shooter centraal staat. Via deze Duality cinematic werd ook de nieuwe player card Duality aangekondigd.

Valorant redeem-website slecht bereikbaar

Mogelijk is er zoveel interesse onder Valorant-spelers om de Duality player card te claimen, dat de server het aantal bezoekers niet aan kan. Riot Games verwijderde zelfs een tweet waarin het bedrijf zelf de player card aankondigde en verwees naar de website om het in-game item te claimen.

Verloop cinematic

Op de player card zijn in totaal vijf agents te zien: Yoru, Jett, Viper, Phoenix en Cypher. Deze agents lijken zich richting een portaal te bewegen, waarachter zich een vergezicht van een planeet bevindt. Wat we precies zien op de player card, is nu vooral voer voor speculatie.

Valorant Duality Cinematic snapshot

In de cinematic was te zien hoe Killjoy, Phoenix en Viper voorkomen dat iemand de energiebron Radianite steelt met een Spike. Deze persoon blijkt een dubbelganger van Phoenix te zijn. Het zou dus kunnen dat de agents in het verhaal te maken krijgen met kopieën van zichzelf, afkomstig uit een alternatief universum.

Tijdelijk beschikbaar

Een player card is een afbeelding die spelers achter hun in-game Valorant profiel kunnen weergeven. Net als skins voor wapens en de ‘gunbuddy’-sleutelhangers zijn de player cards verzamelobjecten geworden. Spelers kunnen zichzelf zo visueel uitdrukken in de game.

Wat Duality een bijzondere player card maakt, is dat deze slechts tijdelijk beschikbaar is: spelers hebben in totaal maar 48 uur de tijd om deze te claimen. Daarvoor moeten spelers bovendien surfen naar de website van Valorant en een speciale code gebruiken.

Valorant Duality worlds

Wees er snel bij, want anders mis je de mogelijkheid om deze player card te claimen. Om je hierbij te helpen, hebben we hieronder een stappenplan voor je gemaakt. Zo kun je snel de Duality player card claimen en krijg je een bijzonder in-game item in je bezit.

Hoe claim je jouw Duality player card?

  • Ga naar redeem.playvalorant.com
  • Log hier in op je Riot account
  • Gebruik de code 'YTILAUD' om je Duality player card te claimen

Embedded content: https://twitter.com/ValorLeaks/status/1399092373309755396?s=20

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen en speelt zelf ook op competitief niveau