Nieuws

CLG verslaat Team Liquid na 50 minuten

Beeld: Riot Games

8 maart 2020, 14:05

CLG heeft na een lange pot die maar liefst 50 minuten duurde Team Liquid verslagen in hun eerste match van week 7. Het team had daar driemaal de elder dragon, tweemaal baron en een infernal soul voor nodig. Hoewel de match lange tijd gelijk op ging, voornamelijk omdat CLG niet goed kon pushen met elder en baron, lukte het CLG toch om de game te winnen na de derde keer de elder dragon te pakken.

Midlaner Pobelter had met zijn Syndra een flank op drie man van Team Liquid terwijl CLG de derde keer de elder dragon versloeg. Met behulp van deze dragon haalde de midlaner een triple kill, waarmee het team definitief de game kon winnen. Pobelter: “Ik vond dat er iets moest gebeuren, dus ik teleporteerde en ruimde de boel gewoon op.” De midlaner ging uiteindelijk 11/1.

Embedded content: https://twitter.com/clgaming/status/1236460233490190336?s=20

Pobelter was aan het begin van het seizoen nog een coach bij Team Liquid. Volgens de midlaner hielp dit wel bij hun overwinning: “Ik wist het een en ander van hun team, voornamelijk had ik bekendheid met welke champions ze konden spelen. Als Ornn openstaat weet ik bijvoorbeeld dat ze die waarschijnlijk pakken.”

Cas van Asseldonk
Cas van AsseldonkRedacteurStudent journalistiek met een voorliefde voor Battle Royales
Cas van AsseldonkCas van AsseldonkCas van AsseldonkCas van Asseldonk