Nieuws

Cloud9, Evil Geniuses en Team Liquid ongeslagen in week 1 LCS

15 juni 2020, 15:11

Na een aantal weken rust is het Amerikaanse League of Legends-kampioenschap weer van start gegaan. Tussen de splits door zijn er een aantal grote roosteraanpassingen geweest. Zo is Doublelift weer terug bij TSM en heeft midlaner Damonte, wie in 2019 nog op Worlds stond, een startpositie gevonden bij Golden Guardians. Cloud9, EG en TL zijn foutloos gestart aan hun tweede split.

Team Liquid begon het seizoen sterk door TSM, onder andere met hun oude ADC Doublelift, te verslaan binnen 25 minuten. Ook was TL na een spannende match Golden Guardians te sterk af, waarmee ze op 2-0 komen te staan. Evil Geniuses had een ietwat makkelijkere eerste week maar liet zien dat ze hun tegenstanders niet onderschatten.

Split-winnaar Cloud9 was ook foutloos op de eerste week, zoals verwacht. C9 begon hun split met een rematch van de lentefinales tegen Flyquest, maar zoals verwacht was Cloud9 overtuigend het sterkere team. Jungler Blaber: “Flyquest is waarschijnlijk voor ons het makkelijkste team om tegen te draften omdat we vantevoren al weten wat ze gaan doen.”

Cloud 9 – 100 Thieves 1-0
Dignitas – TSM 0-1
Team Liquid – Golden Guardians 1-0
Immortals – CLG 0-1