Nieuws

Nieuw Call of Duty: Mobile Battle Royale-toernooi aangekondigd

Nieuw Call of Duty: Mobile Battle Royale-toernooi aangekondigd

Call of Duty: Mobile-ontwikkelaar Activision heeft een nieuw Battle Royale-toernooi aangekondigd, namelijk de Call of Duty: Mobile Battle Royale World Invitational. Bekende streamers zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het evenement.

Het toernooi is onderdeel van het tweejarig jubileum van CoD Mobile en wordt gespeeld op de nieuwe Blackout map die op 1 oktober is uitgebracht. De World Invitational is een wereldwijd evenement dat plaatsvindt in vier verschillende regio’s en heeft een prijzenpot van honderdduizend dollar.

CoD: Mobile Battle Royale World Invitational

Zoals vermeld vindt het evenement plaats in vier verschillende regio’s: Azië, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika. De prijzenpot voor de regio’s is niet bekend, maar het is aannemelijk dat elke regio 25.000 dollar krijgt. Azië en Europa spelen het toernooi op 9 oktober, Latijns-Amerika en Noord-Amerika spelen op 10 oktober.

De BR World Invitational wordt een duo evenement. CoD: Mobile-streamers worden gepaard met bekende streamers en gaan de strijd aan met andere duo’s. Om welke streamers het precies gaat heeft Activision nog niet bekend gemaakt.

Het evenement is te volgen via het officiële Call of Duty: Mobile YouTubekanaal.

Nieuwe map

De nieuwe Blackout map en Battle Royale gamemode moet dit seizoen een van de favoriete game modes van de fans vervangen. Begin vorige maand maakte Activision bekend dat de populaire gamemode Undead Siege een seizoen uit de game zou worden gehaald voor updates.

De Rattle Royale map is een nostalgie bom voor fans. Het strijdveld bestaat uit verwijzingen uit ander Call of Duty games. Zo zijn er gebieden op de map die lijken op zombie map Verrückt, maar komen ook fan favorites Raid en Firing Range langs.

De nieuwe spelmodus is geen vervanging voor Undead Siege, fans kunnen vanaf volgend seizoen genieten van meerdere game modes en unieke content. Het nieuwe seizoen van CoD: Mobile begint eind oktober.

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le HaenVincent Le Haen