Nieuws

Cr4zy wint CSGO-toernooi DreamHack Open

20 oktober 2019, 19:30

Het Europese team Cr4zy heeft het CSGO-toernooi op DreamHack Rotterdam gewonnen. In de finale waren zij veel te sterk voor tegenstander Heroic. Het team neemt daarmee 50.000 dollar mee naar huis.

Op de eerste map Nuke was het Deense Heroic veel te sterk voor Cr4zy. Op de T-kant wist het team maar liefst 13 rondes te winnen. Het team wist nog een ronde te verliezen op de CT-kant, maar won uiteindelijk met 16-3. Met name CadiaN van Heroic maakte een hele sterke indruk met gemiddeld 100 schade per ronde.

De tweede map was Mirage, gekozen door Cr4zy. De rollen leken hier omgedraaid, waarbij Cr4zy 11-4 wist te scoren op de T-kant. Ook op de CT-kant was het team te sterk voor Heroic, waardoor zij de map uiteindelijk met 16-5 wisten te winnen.

Op de laatste map van de serie, Inferno, leken de teams voor een groot deel van de match erg aan elkaar gewaagd. Na een aantal fantastische rondes van EspiranTo en emi wist Cr4zy echter de kleine voorsprong van Heroic af te pakken om de map uiteindelijk met 16-12 af te sluiten. Cr4zy won daarmee de wedstrijd met 2-1

Deel: