Nieuws

CSGO: Game Fist tweede team dat zich plaatst voor play-offs GameForce Masters

1 augustus 2019, 07:00

Game Fist heeft zich als tweede team geplaatst voor de play-offs van de GameForce Masters CSGO-competitie. Zij voegen zich bij MAESTRO, dat eerder zich als eerste team wist te plaatsen. De beslissende wedstrijd werd met 2-1 gewonnen.

Game Fist is het tweede team dat vaststaat voor de play-offs van GameForce Masters. Vandaag werd na een loodzware wedstrijd met 2-1 gewonnen van Vanguard Pro. Met de overwinning zijn zij na MAESTRO Esports het tweede team dat zich heeft verzekerd van een plekje in de volgende ronde. 

Alle drie de mappen gingen tot het gaatje, waarbij er bij twee mappen een overtime aan te pas moest komen, en bij de overige map ging het ook tot het gaatje. De eerste map werd gewonnen door Vanguard Pro. De map was Mirage en Game Fist nam een enorme voorsprong; ze stonden al gauw met 14-8 voor. Toch wist Vanguard zich terug te vechten in de wedstrijd en pakten ze de overtime: 19-16. 

De tweede map was Nuke en Game Fist begon aardig. Op hun verdediging pakten ze 10 rondes en het leek erop dat ze een goede T-helft tegemoet zouden gaan. Vanguard Pro vocht zich echter net zoals op de eerste map terug in de wedstrijd. Helaas was het voor Vanguard dit keer niet raak en verloren ze met 16-14. 

De laatste map was Inferno en weer ging deze map, net zoals in de eerste map, naar een overtime. Dat Game Fist nog in de wedstrijd zat was voornamelijk aan kzealos zijn prestatie te danken. De jonge Belgische speler was in bloedvorm en tikte met gemak de dertig kills aan. In tegenstelling tot map één trok dit keer Game Fist aan het langste eind, waarbij kzealos ook nog eens de veertig kills wist te behalen, en daarmee zijn ze het tweede team dat zich heeft geplaatst voor de play-offs. 

Met deze wedstrijd is het eerste kwalificatietoernooi officieel afgelopen. Het toernooi kende een vertraging vanwege een controverse met Vanguard Pro. Een speler kon geen demo leveren toen deze werd opgevraagd. Uiteindelijk besloot de organisatie van GameForce Masters om de speler en het team door te laten spelen.  

De hele wedstrijd tussen Game Fist en Vanguard Pro is hieronder terug te kijken. 

Watch GameFist Yompy | Nieuwe sens en warm up routine from GameFist on www.twitch.tv