Nieuws

Curtis Poole: "Ik ben boos, teleurgesteld en verdrietig"

eDivisie

In de eerste wedstrijd van seizoen 2 van de eDivisie stond er gelijk een mooie topper op het programma. Ajax nam het op tegen Vitesse. Net als vorig seizoen kent Ajax geen beste start door met 1-0 te verliezen. Curtis Poole was hier duidelijk niet blij mee: "Ik ben boos, teleurgesteld, verdrietig, hoe je het ook wil noemen."

Het was een schaakspel tussen de twee topploegen Ajax en Vitesse. Vitesse wist uiteindelijk de drie punten te pakken doordat Renzo Oemrawsingh met 1-0 won van Dani Hagebeuk op de Xbox One. Op de PlayStation 4 bleef het steken bij een 0-0 stand. Daardoor begint Ajax weer niet goed aan een eDivisie seizoen.

Curtis Poole was erg uitgesproken over zijn teleurstelling: "We hebben verloren, daarom ben ik boos. Ik ben boos, teleurgesteld, verdrietig, hoe je het ook wil noemen. Ik had mogelijkheden dat ik goed in positie kwam, maar ik denk niet dat ik de juiste beslissingen heb genomen. Dat is het probleem." Curtis beëindigde het gesprek met een diepe zucht. 

In de tweede speelronde staat voor Ajax de Klassieker op het programma. Een mooie kans voor Dani en Curtis om zich weer te revancheren voor deze slechte start. 

Martijn Rijnbeek
Martijn RijnbeekRedacteurDé FIFA fanaat van Nederland
Martijn Rijnbeek