Nieuws

Dallas Empire wint Call of Duty League 2020 Championship

31 augustus 2020, 07:57

Het veelbewogen seizoen van de Call of Duty League kent eindelijk een winnaar: Dallas Empire. Het team, bestaande uit Clayster, Shotzzy, Huke, iLLeY en Crimsix, won op de finaledag op overtuigende wijze van Atlanta FaZe. Dallas Empire neemt de hoofdprijs van 1,5 miljoen dollar mee naar huis.

Dallas Empire won de finale tegen Atlanta FaZe met maar liefst 5-1. De dominantie van het team van MVP Crimsix kwam pas later in het seizoen naar voren. Atlanta FaZe was immers in het reguliere seizoen van de Call of Duty League de koploper met 280 punten. Dallas Empire volgde met 260 punten. Echter, dit weekend draaiden de rollen om: Dallas Empire won maarliefst tweemaal van Atlanta FaZe, waardoor een finaleplek al snel veiliggesteld werd.

Met onder andere overtuigende Hardpoint en S&D overwinningen stond het tijdens de finale al snel 3-0 in het voordeel van Dallas Empire. Met een 4-1 stand begonnen de teams aan de laatste match: S&D op de map Rammaza. De gezichten van de Empire-spelers na de defuse van Clayster in onderstaande tweet laten zien dat ze tevreden waren over hun getoonde spel.

Embedded content: https://twitter.com/CODLeague/status/1300183940796502023?s=20

'Three-Rings Club' voor Crimsix en Clayster

Crimsix en Clayster kunnen zich na afloop van de Call of Duty League 2020 Championship lid van de Three-Rings Club noemen. Samen met de gepensioneerde Karma zijn zij de enige spelers die driemaal een Call of Duty Championship ring wisten te winnen. Deze ring is één van de prijzen naast het eerdergenoemde geldbedrag