Nieuws

Datum waarop auto's aan Fortnite worden toegevoegd gelekt

7 juli 2020, 08:42

Een onbekende bron binnen Epic Games heeft aan Fortnite-lekker HappyPower laten weten dat de langverwachte toevoeging van auto's aan het spel op 21 juli gaat plaatsvinden. Hoeveel en welke auto's aan Fortnite worden toegevoegd blijft echter onbekend.

De toevoeging van auto's aan Fortnite is de laatste tijd een van de meest besproken onderwerpen binnen het populaire spel van Epic Games. Het feit dat er auto's toegevoegd worden aan Fortnite is al een tijdje bekend en wordt bevestigd door de ontwikkelaars van het spel. De auto's waren al te zien in de trailer van de Season 3 Battle Pass-trailer en nu heeft een onbekende bron binnen Epic Games gelekt dat de voertuigen op 21 juli worden toegevoegd aan het spel.

Embedded content: https://twitter.com/ShiinaBR/status/1279858060413075457?s=20

Die datum is overigens niet toevallig. Dan staat namelijk ook een nieuwe verlaging van het waterpeil op de planning. Dit geeft de geruchten extra geloofwaardigheid omdat het logisch zou zijn om deze twee dingen te combineren. Hoe meer van het eiland nog onder water staat, hoe minder effect het toevoegen van auto's namelijk heeft.

Over de precieze inhoud van de update is overigens niks gelekt. Zo blijft het onbekend hoeveel auto's op 21 juli worden toegevoegd en welke dit gaan zijn. De verwachting is dat het totale aantal auto's dat wordt toegevoegd tijdens Season 3 tussen de vier en zes ligt.