Nieuws

De beste talenten in FIFA 20 Ultimate Team

15 september 2019, 16:11

EA Sports FIFA brengt de twintig grootste talenten onder de 21 jaar in kaart. Met veel bekende namen, waar Matthijs de Ligt natuurlijk niet in kan ontbreken. Dit kan zomaar voor een groot deel een potentiële Future Stars promotie zijn.

Met Ronaldo en Messi die beide in de dertig zijn wacht de voetbalwereld met smart op nieuwe grote talenten. Kylian Mbappé lijkt met zijn twintig jaar grote potentie te hebben om dit wereldniveau te behalen. Volgens EA zit Mbappé daar al dicht tegenaan, met een rating van 89 in FIFA 20. João Félix is deze zomer voor een flink geldbedrag verkast naar Atletico Madrid. Er wordt al vaak gesuggereerd dat de Portugees met zijn 19 jaar in de voetsporen kan treden van zijn landgenoot Cristiano Ronaldo. In FIFA 20 heeft hij dan ook een van de grootste upgrades gekregen, van 69 naar 80 rating. 

De grootste upgrades

Matthijs de Ligt kan ook rekenen op een verdiende upgrade in Fifa Ultimate Team met zijn rating van 85. In FIFA 19 begon hij als 80 rated, met de winter kreeg hij een upgrade naar 83. Kai Havertz maakte vorig seizoen een uitstekende indruk bij Bayer 04 Leverkusen. Hij kon rekenen op veel interesse, maar besloot voor nu bij Leverkusen te blijven. In FIFA 19 was zijn TOTS kaartje erg populair. Met zijn vijf sterren zwakke been werd hij ook vaak gebruik door esporters. In FIFA 20 krijgt Havertz een rating van 84, waar hij in FIFA 19 nog een rating van 79 had. Een mooie upgrade, ware het niet dat hij nu nog maar vier sterren zwakke been heeft. Een upgrade dus met een zure nasmaak. 

In Engeland zijn alle ogen gericht op Jadon Sancho, die furore maakt bij Borussia Dortmund. Een succesvolle Engelse voetballer in een buitenlandse competitie, dat komt niet vaak voor. Hij werd vorig jaar twee keer speler van de maand in de Bundesliga en heeft in FIFA 20 onder de gouden spelers samen met de Spanjaard Reguilón de grootste upgrade gekregen. Sancho begon in FIFA 19 als 72 rated zilveren kaart en heeft in FIFA 20 een rating van 84.

De volledige lijst met twintig spelers is te vinden op de website van EA.

Potentiële Future Stars promotie

Vorig jaar werd in januari na het team van het jaar de Future Stars promotie gebracht. Een onverwachte maar uiteindelijk een van de sterkste promoties van FIFA 19 volgens velen uit de community. Het is dan ook zeker geen verkeerde gedachte om deze ook in FIFA 20 terug te zien. Veel namen in de lijst van beste talenten hadden vorig jaar een Future Stars kaartje in FIFA 19. De upgrades zijn dan een logisch gevolg. Wie weet maken zij een comeback in de potentiële Future Stars promotie in FIFA 20.