Nieuws

Deathstroke skin komt naar Fortnite

25 maart 2021, 11:43

Fortnite leakers zijn erachter gekomen dat Deathstroke het volgende DC comic karakter is die naar Fortnite komt. De schurk uit de DC Universe maakt deel uit van de volgende Batman crossover.

Epic Games heeft recentelijk bekend gemaakt dat er zes comics uitkomen over Batman en Fortnite, in deze comics worden de werelden van Fortnite en DC Comics samengevoegd. De comics hebben effect op wat er gebeurd in de game. Elke comic heeft een geeft spelers een code voor een DC thema skin bijvoorbeeld de nieuwe Rebirth Harley Quinn skin en de Batman Zero Wing glider. Twitter leaker ShiinaBR deelde de cover van de vierde comic, hierop staat Deathstroke samen met Catwoman en Batman. Het lijkt erop dat niet alleen Deathstroke en Harley Quinn worden toegevoegd aan Fortnite, maar dat er meer DC crossovers komen.

Embedded content: https://twitter.com/ShiinaBR/status/1373736693128437763?s=20

Fortnite Chapter 2 Season 5 had de grootste crossovers in de geschiedenis van Fortnite. Zo kwamen karakters uit Street Fighter, The Mandalorian, Alien, Ant-Man en The Walking Dead naar het eiland. Chapter 2 Season 6 lijkt geen einde te maken aan deze trend, omdat Tomb Raider (Lara Croft) en Teen Titans held Rebirth Raven zijn toegevoegd in de battle pass.