Nieuws

Defusekids en Calibre gekwalificeerd voor GameForce Masters CSGO-toernooi

11 augustus 2019, 17:27

Defusekids en Calibre zijn gekwalificeerd na de derde kwalificatieronde van de GameForce Masters.

Defusekids en Calibre zijn geplaatst voor de play-offs van de GameForce Masters. Gisteren wonnen beide teams hun respectievelijke kant van de bracket. Defusekids verloor geen map, terwijl Calibre slechts in de laatste wedstrijd een map moest opgeven. 

Voor Defusekids bleek League of Shadows een geduchte tegenstander. Dat team, met daarin bekende namen zoals Bolin en Tewyy, wist veertien rondes te pakken tegen Defusekids, maar het bleek net niet genoeg. 

Aan de andere kant was slechts Team Dogs een gevaarlijke tegenstander voor Calibre. Calibre, dat is voortgevloeid uit het voormalige Wiseguys team, had geen enkele moeite met de teams daarvoor, waaronder JoinTheForce dat met 16-3 naar huis werd gestuurd. Uiteindelijk wist Calibre met 2-1 in mappen tegen Team Dogs aan het langste eind te trekken, waardoor zij ook doorstromen naar de play-offs. 

De play-offs beginnen op 25 augustus, en de finale van het toernooi wordt gespeeld in de Orange Esports Arena op 5 en 6 oktober. Er is nog één kwalificatietoernooi waar teams aan kunnen meedoen. Deze is op 15 augustus.