Nieuws

Defusekids en Sector One tegenover elkaar bij EU Masters

Defusekids en Sector One tegenover elkaar bij EU Masters

Na een succesvolle groepsfase voor zowel Defusekids als Sector One, vechten zij vanavond onderling uit wie zich plaatst voor het hoofdtoernooi van de European Masters.

Defusekids neemt het vanavond in de Knock-out Stage van de European Masters Play-Ins op tegen Belgian League-winnaar Sector One. Door in de groepsfase twee keer te winnen van zowel het Baltische Kenty als het Portugese For The Win Esports en een puntendeling tegen de Spaanse favoriet Mad Lions Madrid, hebben de Nederlanders zich, enigszins verrassend, als koploper geplaatst voor de Knockout Stage in groep C.

Sector One moest in groep D, na vier overwinningen tegen het Griekse WLGaming Esports en het Baltische PIGSPORTS en twee verliespartijen tegen het Poolse groepshoofd K1CK Neosurf,  genoegen nemen met een tweede plek. 

In de loting voor de Knockout Stage, waar alle vier de groepswinnaars het opnemen tegen een nummer twee van een andere groep, werden de Belgische en Nederlandse kampioenen vervolgens tegenover elkaar gezet. Vanavond gaan zij daardoor, vanaf 21:00 uur, in een rechtstreeks duel uitmaken wie zich de komende tijd het sterkste team van de Benelux mag noemen en zich zodoende plaatst voor het hoofdtoernooi van de European Masters Spring 2020.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders