Nieuws

Defusekids verslaat PSV Esports en wint Dutch League

Defusekids verslaat PSV Esports en wint Dutch League

De finale van de Dutch League is gisteravond tegen alle verwachtingen in gewonnen door Defusekids, in een spannende serie versloegen zij favoriet PSV Esports met 3-1. Defusekids heeft met deze zege de hoofdprijs van 2500 Euro en plaatsing voor de EU-Masters Play-Ins gewonnen.

PSV Esports was gisteravond de grote favoriet voor de titel. Toen de Eindhovenaren, nadat Defusekids overtuigend op 1-0 was gekomen, de stand weer gelijk trokken, waren dan ook alle kenners het nog steeds erover eens dat zij er uiteindelijk met de overwinning vandoor zouden gaan.

Niets bleek in de volgende twee games minder waar. Waar de PSV spelers haast door de druk bevangen leken en op kritische momenten onherkenbare fouten maakten, pakte Defusekids het goede spel van de eerste game weer op en trokken zij zodoende de overwinning naar zich toe.

Hoofdprijs

Zij hebben zich daarmee, naast een cheque van 2500 euro, verzekerd van deelname aan de EU Masters Play-Ins. Daar probeert Defusekids, vanaf 6 april, de Nederlandse eer hoog te houden en zich te bewijzen tegen de Europese concurrentie.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders