Nieuws

Derde kwalificatieronde Super Smash Bros Ultimate European Team Cup komt naar Metamorph 3.0

4 december 2019, 09:57

De derde kwalificatieronde voor de Super Smash Bros Ultimate European Team Cup zal plaatsvinden op Metamorph 3.0. Het toernooi in Groningen vindt op 14 december plaats, waardoor de tweede en derde kwalificatieronde voor de Team Cup een week na elkaar plaatsvinden.

Teams van drie kunnen zich inschrijven om zich mogelijk te kwalificeren voor de Super Smash Bros Ultimate European Team Cup. Door een mix van 1v1 gevechten, Squad Strike en doubles zal het beste team bekend worden. Bij Metamorph 3.0 zal de derde kwalificatieronde plaatsvinden.

Metamorph is een Super Smash Bros Ultimate toernooi in Groningen wat twee keer per jaar een toernooi organiseert. De vorige editie had veel problemen met het trekken van deelnemers. Metamorph 3.0 trekt alles uit de kast om meer spelers mee te laten doen. Een kwalificatieronde voor de Team Cup is een goede manier om spelers te trekken. 

Metamorph 3.0 en de bijbehorende kwalificatieronde voor de Super Smash Bros Ultimate European Team Cup zal op 14 december plaatsvinden in Groningen. Voorlopig zijn er nog geen teams die zich hebben aangemeld, dus er is tijd om je in te schrijven. 

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: