Nieuws

Dit is de nieuwe Fortnite Season 6 Primal map

16 maart 2021, 12:44

Het nieuwe Fortnite Season 6 Primal-seizoen is begonnen. Het seizoen zit bomvol nieuwe content en een nieuwe map mag hier natuurlijk niet aan ontbreken.

Het leukste in het nieuwe seizoen is voor veel spelers de nieuwe Fortnite-map ontdekken. Fortnite Season 6 is hier geen uitzondering op de map heeft een hoop updates gehad.

Colossal Crops

Colossal Crops is een samenvoeging van het bekende Fetal Fields uit vorige seizoenen en Colossal Coliseum uit seizoen 5. De poort van het colosseum staat er nog voor een deel verder is alles weggevaagd. In voorgaande seizoenen was Fetal Fields één van de meest favoriete landingsplaatsen.
fortnite Colossal Crops

The Spire

The Spire vervangt het oude Zero Point in het midden van de map. Dit stuk lijkt een beetje op een mix van The Agency en de Zero Point. Eén ding is duidelijk The Spire gaat veel invloed hebben op de verhaallijn van seizoen 6. Het einde van dit seizoen gaat waarschijnlijk gefocust zijn op dit deel van de map en alles wat hiermee gaat gebeuren.
Fortnite the spire

Boney Burbs

Salty Towers is compleet veranderd. De locatie is onherkenbaar als je dit vergelijkt met voorgaande seizoenen. Maar dit wordt ongetwijfeld één van de hotspots op de map, ook al lijkt het erop dat hier niet heel veel loot gaat zijn.
fortnite Boney Burbs

Guardians

Het lijkt erop dat de Guardians een seizoen 6 boss gaat zijn. Ze spawnen in groepjes van vier. Het is niet duidelijk wat deze Guardians precies doen. Wanneer je ze uitschakelt droppen zij een bal die het Hop-Rock effect geeft. Ook droppen ze een paarse Primitive Rifles, deze Rifles schieten snel maar zijn niet erg accuraat.
fortnite guardians