Nieuws

Dit is FIFA 22 Team of the Week 34

Dit is FIFA 22 Team of the Week 34

Iedere week maakt Electronic Arts op woensdagavond het FIFA 22 Team of the Week bekend. Met daarin spelers die afgelopen week de grootste indruk hebben gemaakt.

EA Sports heeft het 34ste FIFA 22 Team of the Week binnen Ultimate Team bekend gemaakt. Het team bestaat uit 23 spelers met als beste spelers deze week Raheem Sterling, Iago Aspas en Jordi alba.

Nu de laatste fase van FIFA 22 aan is gebroken, en alle schijnwerpers op de Team of the Season promo staan, krijgt het nieuwe Team of the Week vaak iets minder aandacht. Toch zitten er ook deze week weer een aantal interessante kaarten bij.

Manchester City wist Newcastle United met maarliefst 5-0 te verslaan en Raheem Sterling was de sterspeler van de thuisploeg. De linksbuiten van Manchester city scoorde twee doelpunten, en wist hiermee zijn plek in Team of the Week 34 vast te stellen.

Iago Aspas was erg belangrijk voor Celta de Vigo in de wedstrijd tegen Alavés. Aspas wist twee keer te scoren, en gaf een assist. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 4-0 voor de thuisploeg. Aspas heeft alweer zijn vierde inform van FIFA 22 te pakken, en het zou dan ook geen verrassing zijn, mocht de Spanjaard in het LaLiga Team of the Season verschijnen.

Jordi Alba wist zijn tweede inform van FIFA 22 vast te stellen, door in de wedstrijd tegen Real Betis, in laatste minuut de winnende goal te scoren voor FC Barcelona. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-1 voor de thuisploeg.

Het volledige Team of the Week 34:

Sterling - 92 - LW
aspas - 89 - ST
ALba - 88 - LB
Luis Alberto - 88 - CM
Tchoumeni - 87 - CDM
Pickford - 86 - GK
Muslera - 86 - GK
Fofana - 84 - CM
Gakpo - 84 - LM
Criscito - 84 - LB
Cucurella - 84 - CB
Schick - 84 - ST
Mukiele - 84 - RWB
Tonalli - 84 - CM
Molina - 84 - ST
Gerson - 83 - LW
Lacroix - 82 - CB
Olsen - 82 - CAM
Joo min Kyu - 77 - ST
Zwolinski- 76 - ST
Cisneros - 74 - ST
Anderson - 72 - LW
Saidi - 69 - ST

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann