Nieuws

Divided Gaming wint House Rivalries 2020 EU

3 juli 2020, 08:13

Het Vlaamse team Divided Gaming, waar ook een aantal Nederlanders spelen, heeft het vierde seizoen van House Rivalries gewonnen. In dit toernooi, waar teams uit heel Europa aan mee deden, wisten zij in de finale het Portugese For The Win Esports met 3-0 te verslaan.

Na de groepsfase stond Divided Gaming, bestaande uit Aikoio, SMOrc, Dreadhead, Ruttie en Thahihi, op de zesde plaats van de zestien teams. Het Nederlandse team Glorious Gaming wist met een twaalfde plaats helaas niet de play-offs te behalen.

SMOrc van Divided Gaming

In de kwartfinales wisten de Belgen de Britten van Swagoi Gaming met een overtuigende 3-0 overwinning te verslaan. De halve finales werden nog zeer spannend. Tegen het Poolse Team PVP kwam het na een stand van 2-2 neer op de gevreesde Priest mirror-match. Deze game duurde uiteindelijk maar liefst 53 minuten, eindigend in een overwinning voor Divided Gaming.

Thahihi van Divided Gaming

Vergeleken met de halve finale was de finale een fluitje van een cent voor Divided Gaming. In slechts 38 minuten wisten zij de Portugezen van FTW Esports met 3-0 te verslaan en daarmee de overwinning in hun zak te steken. De halve en grote finale zijn terug te kijken op het Twitch-kanaal van House Rivalries.