Nieuws

Dota komt met hulp voor nieuwe spelers

25 maart 2021, 15:14

Dota: Dragon’s Blood kwam op 25 maart uit op Netflix, hierdoor verwacht Dota een hoop nieuwe spelers. Dota-ontwikkelaar Valve heeft daarom nieuwe functies toegevoegd om beginnende spelers wegwijs te maken in Dota 2. Ook komt er een nieuwe hero.

Om nieuwe Dota spelers te helpen bij het begrijpen van het spel zijn er een handvol hulpmiddelen toegevoegd aan het spel. Zo is er een functie in de item shop verwerkt waar spelers kunnen zien welke items zij het beste kunnen kopen.

Spelers kunnen ook verdiepende tutorials spelen met specifieke scenario's die je tegen kunt komen in het spel. Het spel heeft ook een woordenboek gekregen. Hier staan bijna alle Dota-termen in die spelers op hun eigen tempo kunnen lezen.

Als laatste zijn er een nieuwe modes die een kleine selectie simpele hero’s heeft zodat spelers deze kunnen leren, zonder dat zij elke match tegen nieuwe hero’s spelen.

Nieuwe Dota 2 hero

In dezelfde blogpost stond dat er in de 7.29 update een nieuwe hero komt, wat de naam is van deze hero is nog niet bekend. Deze update komt uit op 9 april.