Nieuws

Doublelift over Team Liquid: “We geven nog niet op”

Beeld: Riot Games

29 maart 2020, 09:06

Na hun verlies van Flyquest in de laatste week van de LCS heeft Team Liquid het lot uit hun eigen handen laten vallen. Om zich nog te kunnen kwalificeren voor de play-offs zullen ze moeten winnen van Cloud9. Zelfs dan is het nog niet zeker of ze tiebreakers mogen spelen. Van de 32 overgebleven scenario’s zijn er slechts twéé waarin TL kans maakt op play-offs.

Het jaar begon voor Team Liquid sowieso lastig. Hun kersverse jungler, Broxah, was de eerste helft van het seizoen afwezig in verband met visumproblemen, maar ook daarna behaalde het team niet de resultaten waar ze op zaten te wachten. Nu, met nog één speeldag te gaan, lijkt de viervoudig kampioen de play-offs te missen en daardoor hun titel niet te kunnen verdedigen te verbreken.

Embedded content: https://twitter.com/TSMDoublelift/status/1244054417373941763?s=20

Desalniettemin is het bijzonder spannend in de LCS. Met nog één speeldag te gaan is slechts één team definitief uitgeschakeld. Counter Logic Gaming staat verreweg laatste en kan niet meer meedingen om een plek in de playoffs. Voor de rest dingen alle teams nog mee om mee te doen op MSI. De winnaar van de playoffs zal Amerika daar vertegenwoordigen.