Nieuws

Downtime voor Fortnite Chapter 2 seizoen 1 begonnen, update is te downloaden

Downtime voor Fortnite Chapter 2 seizoen 1 begonnen, update is te downloaden

Fortnite is 38 uur na het begin van The End dan down voor de grote update: Fortnite Chapter 2 season 1. De Fortnite stream laat nog steeds het zwarte gat zien, maar spelers kunnen het spel niet meer in om het te bekijken.

Lees alles over Fortnite Chapter 2 Seizoen 1 in ons verzamel-artikel.

Gisteren lekte de Battle Pass trailer uit die heel veel prijsgaf. Onder andere de nieuwe naam en verschillende nieuwe gebieden in Fortnite Chapter 2 seizoen 1. Volgens geruchten zou het evenement nog tot donderdag duren, maar wellicht kunnen spelers vanmiddag al aan de slag met het nieuwe hoofdstuk. Er is nog veel onduidelijk, maar dit is de eerste keer in 38 uur dat de gameservers daadwerkelijk uit de lucht zijn.

Fortnite servers down voor Fortnite Chapter 2 seizoen 1

Update 15/10 10:10 - Er is een update beschikbaar voor de Fortnite PC Client, deze bedraagt 16.1 GB.

Er zijn inmiddels twee nieuwe trailers verschenen. Een algemene trailer en een gameplay trailer. Er zijn ook een hoop nieuwe wapens gelekt, waaronder twee nieuwe shotguns. Spelers kunnen in Fortnite Chapter 2 seizoen 1 ook weer enorm veel nieuwe skins verzamelen. De servers zijn inmiddels live. Veel streamers zenden de nieuwe content uit, er zijn geen patch notes.

Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld