Nieuws

"DrDisrespect na Twitch ban binnenkort te zien op Brime, Ninja en Shroud volgen hem"

28 juni 2020, 11:04

Volgens geruchten is DrDisrespect na zijn ban op Twitch binnenkort te zien op het nieuwe streamingplatform Brime. Diverse bronnen hinten naar de betrokkenheid van de populaire streamer bij de opzetting van Brime. Als we de geruchten moeten geloven is DrDisrespect verbannen vanwege zijn betrokkenheid bij het nieuwe streamplatform.

Zelden is een ban van een streamer zo besproken als de ban van DrDisrespect. Gisteren werd bekend dat de populaire streamer permanent van Twitch is verbannen. De reden voor deze ban is nog steeds niet bekend. Volgens Slasher, die gisteren het nieuws over de ban bracht, is de ban van DrDisrespect één van de best bewaarde geheimen van het huidige moment. DrDisrespect reageerde gisteren zelf op de ban, maar ook daar was niet heel veel uit te halen. Twitch houdt zijn mondje stijf dicht. 

\Embedded content: https://twitter.com/drdisrespect/status/1277060051744591872\?s=20

De geruchten begonnen zich al vrij snel na de ban te vormen. Men dacht aan misdaden, mishandelingen of andere illegale activiteiten. Eén gerucht stak boven de rest uit, namelijk dat DrDisrespect bezig was met een nieuwe streaming service opzetten. Volgens deze geruchten zijn DrDisrespect, Ninja en Shroud bezig met een nieuw streamingplatform.

Kort na dit gerucht werd het Twitter account van Brime, de potentiele nieuwe streaming service van de drie, gevonden. Dit twitteraccount volgt alle drie de streamers, waardoor dit gerucht de meest geaccepteerde theorie is. DrDisrespect zou volgens dit gerucht niet verbannen zijn vanwege een misdrijf en dergelijke, maar vanwege een contractbreuk met Twitch.

\Embedded content: https://twitter.com/KEEMSTAR/status/1277139486858756102\?s=20

De informatie die in de afgelopen 24 uur is vrijgekomen zijn voornamelijk speculaties, sommige beter onderbouwd dan anderen. Het lijkt erop dat we moeten wachten op meer informatie, of op de ontwikkelingen rond Brime. Twitch weigert in ieder geval iets over de situatie te melden, maar daar zit misschien meer achter dan in eerste instantie lijkt.