Nieuws

Dynasty en mCon esports Rotterdam blijven zonder overwinning in Dutch League

10 juni 2020, 08:35

In de tweede speelweek van de Dutch League zijn Dynasty en mCon esports Rotterdam er niet in geslaagd een overwinning over de streep te trekken. Beide teams kwamen tijdens de tweede speelronde tweemaal in actie maar trokken ook tweemaal aan het kortste eind.

Dynasty opende de avond tegen LowLandLions, dat zich revancheerde voor het onverwachte verlies tegen Team THRLL van een week eerder. Vervolgens was het de beurt aan mCon, maar zij waren zoals verwacht niet opgewassen tegen titelfavoriet PSV Esports.

Embedded content: https://twitter.com/lolesportsnl/status/1270438824779427840?s=20

Dynasty moest in haar tweede wedstrijd van de avond de overwinning aan Team THRLL laten, waardoor dat team zich minimaal voor één week de koploper van de Dutch League mag noemen. MCon kon vervolgens in de laatste wedstrijd van de avond tegen Echo Zulu wederom geen vuist maken en ging dus ook voor de tweede maal ten onder.

Volgende week staat de topper tussen de enige twee ongeslagen teams op het programma. In de tweede wedstrijd van de avond gaan PSV Esports en Team THRLL uitvechten wie de ongeslagen status een weekje langer behoudt. Dat hangt voor de Eindhovenaren overigens niet alleen van die wedstrijd af, zij moeten het later op de avond ook nog opnemen tegen Dynasty.

Ook voor de LowLandLions wordt volgende week belangrijk. Als zij de aansluiting met de top willen terugvinden moeten zij zowel Echo Zulu als mCon esports Rotterdam van zich af weten te houden.