Electronic Arts FIFA
Nieuws

EA brengt Icon SBC's terug in FIFA 21

25 september 2020, 19:41

Het hoge woord is er eindelijk uit. Na een FIFA zonder Icon SBC's heeft Electronic Arts FIFA naar buiten gebracht dat deze terugkeren binnen FIFA 21. Dit samen met de Icon Swaps die vorig jaar juist ter vervanging waren van de Icon SBC's.

Een van de grote teleurstellingen vorig jaar was dat de Icon SBC's ontbraken. Het hele jaar door werd er door de community gesnakt naar de Icon SBC's. EA bracht de Icon Swaps, maar dit bleek niet te tippen aan de populariteit van de Icon SBC's. De geruchten deze zomer werden steeds sterker dat EA van plan was deze in FIFA 21 terug te laten keren. EA heeft dat nu via een pitch notes bevestigd.

Icon SBC's

De eerste Icon SBC's worden eind november uitgebracht. Wat we tot nu toe verder weten is dat ze voor een lange tijd in de Squad Building Challenge sectie gaan zitten, maar niet permanent. Stel dat bijvoorbeeld Fernando Torres in november als een van de eerste Icon SBC is, dan gaat die maar voor een aantal weken of maanden beschikbaar zijn binnen de SBC sectie.

Icon Swaps

Vorig jaar startte de Icon Swaps al in oktober. In FIFA 21 start Icon Swaps 1 pas in december. Voor de rest heeft Icon Swaps exact dezelfde opzet als in FIFA 20. Oftewel zijn er tokens vrij te spelen binnen de objectives. Deze kan je vervolgens inleveren voor een icon.

Less meer informatie over de FIFA 21 Icon SBC's en Icon Swaps in ons uitgebreide artikel hierover.

Wil jij beter worden in FIFA en vliegend van start na de release van FIFA 21? Dan kun je ook een 1-op-1 FIFA coaching sessie boeken bij Team Gullit. Ongeacht je niveau werken ze samen met jou aan een gedetailleerd trainingsplan en analyseren ze je FIFA 21 gameplay.

Deel: